LOCURI DE VIZITAT IN TARA HATEGULUI

Dacă doriți să găsiți un loc unde natura se împletește cu tradiția și legendele cu realitatea, acordați timp și răbdare Țării Hațegului. De la poieni cu narcise până la castele și cetăți, fiecare cu istoria și legendele sale pot fi admirate și descoperite aici, pe aceste meleaguri locuite din cele mai vechi timpuri. Este un spațiu de poveste de la dinozauri pitici, daci, romani, voievozi și imperii, până la simplul țăran de azi care muncește pământul ca pe vremea dacilor, iar recoltele sunt tot ca atunci, gustoase și sănătoase.

Aici veți mai gasi oameni care respectă natura și traiesc armonios cu aceasta și dacă le acordați puțin din timpul vostru și intrați în vorbă cu sătenii veți afla lucruri pe care nu le găsiți în nici o carte, articol sau website. Aceștia sunt legende vii și vă pot spune multe lucruri interesante despre obiectivele din zonă și despre evoluția acestora în timp.

Aici, pe acest website, veți găsi datele din cărți și cercetări despre aceste locuri. Miturile și legendele însă vă invităm sa le descoperiți singuri pentru ca nimeni nu le poate spune mai frumos ca oamenii locului.

Reclame